sâmbătă, 1 iunie 2013

A vrut sau nu a vrut


În timpul călătoriei, într-un loc unde a rămas Moise peste noapte, l-a întâlnit Domnul şi a vrut să-l omoare. Sefora a luat o piatră ascuţită, a tăiat prepuţul fiului său şi l-a aruncat la picioarele lui Moise, zicând: „Tu eşti un soţ de sânge pentru mine.” Şi Domnul l-a lăsat. Atunci a zis ea: „Soţ de sânge!”, din pricina tăierii împrejur. 
 (Cartea Ieșirii, cap.4, vers.24)

Dacă a vrut să Îl omoare, ce ar fi putut sta în calea voii Sale? Dacă nu a vrut, de ce e scris în Carte în felul ăsta? O fi din cauza celui care a scris Cartea Exodului, care a pus pe hârtie exact ce a simțit atunci? Oricum, un Moise care a nu a împlinit voia lui Dumnezeu, dar care mergea (trimis de Dumnezeu) să-i ceară faraonului să împlinească voia Acestuia, ar fi obținut doar moartea…

2 comentarii:

 1. Felicitari pentru postarile interesante si pentru dedicarea voastra in mentinerea acestui blog! Eu va urmaresc la Google+.

  Succes si binecuvantari,

  Lucian

  RăspundețiȘtergere
 2. fiecare + de pe google am stiut de unde vine! multumim pentru + urile si urarile tale, ne vor folosi drept motivatie cel putin o luna de zile:)

  P.S. Felicitari pentru Intercer! Proiectul asta are o importanta uriasa in mantuirea multor oameni! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere ca sa-l duceti pana la capatul hotarat de El!

  RăspundețiȘtergere